Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Programma komende week blijft ongewijzigd

Na uitvoerig overleg met medisch specialisten heeft Heroes Den Bosch besloten dat haar spelers maandag 14 september weer gaan trainen. Dat betekent dat zij uit hun thuisquarantaine mogen. Dit besluit is genomen, nadat bekend werd dat de speler van Phoenix Brussels, die de indicatie van corona kreeg naar aanleiding van een röntgen en longscan, een negatieve uitslag ontving op zijn bloedtest. Daarbij komt dat spelers en begeleiding van Phoenix Brussels geen klachten hebben. Hetzelfde geldt voor de spelers en staff van Heroes.

Vanuit de club was gelukkig al een goed protocol opgesteld voor situaties zoals de huidige. De spelers en begeleiding van Heroes Den Bosch leven al drieënhalve week in een gesloten bubbel en hebben minimaal contact met de buitenwereld. Iedereen is uitermate voorzichtig. Het was daarbij een bewuste keuze om naar België af te reizen. Het verblijf was in geel gebied, waar de spelers en staff ook in dezelfde gesloten bubbel hebben geleefd. Enkel de kleedkamer en het veld bevonden zich in oranje gebied. Hier werd alleen naartoe gereisd voor de wedstrijd en meteen na de wedstrijd keerde iedereen direct terug naar het hotel in geel gebied. Voor vertrek naar België was de keuze om zaterdagmiddag niet te trainen in de hal al genomen. Dit om onnodige risico’s te voorkomen.

Het leven in de bubbel wordt nu dus hervat door Heroes’ spelers en begeleiding. Daarnaast zal er niets veranderen aan het programma zoals dat voor komende week gepland staat met onder andere de oefenwedstrijden in Leeuwarden vs. Aris en in eigen Maaspoort vs. Leuven Bears.

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted