Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Het moment waarvan we allemaal hadden gehoopt (én gedacht) dat het niet meer zo komen, is toch weer hier: geen publiek bij de wedstrijden voor ten minste drie weken. Het komt als een harde klap en is natuurlijk enorm balen voor de spelers, staff en club in het algemeen, maar nog erger is het voor de trouwe seizoenkaarthouders, fans en sponsors van Heroes Den Bosch.

Zoals we gisteren reeds kenbaar maakten, hebben we ons zo goed als mogelijk voorbereid op dit scenario. Dit met als uitgangspunt om alles binnen onze mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen voor de seizoenkaarthouders, fans en sponsors. Onderstaand hebben we een aantal gevolgen van de aangepaste coronamaatregelen op een rijtje gezet, alsook de mogelijkheden/oplossingen die wij zien om de negatieve impact hiervan te verkleinen.

Verplaatsen van wedstrijden BNXT League
In overleg met afgevaardigden van de andere clubs in de BNXT League is vanmiddag besloten dat de thuisspelende teams mogen bepalen of de wedstrijden die de komende drie weken op de planning staan doorgaan of worden verplaatst. Heroes Den Bosch heeft gekozen voor dat laatste. Dit betekent dat in overleg met Basketbal Academie Limburg wordt gezocht naar een nieuwe datum voor de wedstrijd die op de agenda stond voor donderdag 2 december. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zullen wij hierover communiceren. Het is nog niet bekend of Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball de wedstrijd van 20 november in Rotterdam wil verplaatsen of niet.

Compensatie passe-partouthouders en ticketkopers FIBA Europe Cup
Het duel van aanstaande woensdag met BC Parma voor de FIBA Europe Cup kan helaas niet verzet worden. Heroes Den Bosch gaat alle kopers van passe-partouts en losse tickets voor deze wedstrijd op gepaste wijze compenseren. Zij ontvangen hierover later nog bericht via e-mail.

Uitbreiden livestream FIBA Europe Cup
De club onderzoekt de mogelijkheid om de livestream rond de wedstrijd vs. BC Parma uit te breiden met een pre- en post-game show. Nu fans weer volledig afhankelijk zijn van een livestream om de wedstrijd te volgen, vindt Heroes Den Bosch het belangrijk dat de beleving via de televisie, pc, laptop of smartphone optimaal is. De club is dan ook bereid om hierin te investeren en is reeds in overleg met de partij die de Europese livestreams produceert.

We hopen op eenieders begrip voor de situatie. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben op basis van het bovenstaande, kun je altijd contact met ons opnemen via info@heroesdenbosch.com.

Let goed op jezelf en op elkaar. Blijf gezond!

Tags:

BNXT League FIBA Europe Cup

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted