Update omtrent gewijzigde coronamaatregelen (27-11)

27 nov. 2021

Opnieuw een zware domper. De eerder aangescherpte coronamaatregelen blijken helaas niet voldoende impact gehad te hebben op de coronatoestand van ons land. In de persconferentie van gisteren heeft het kabinet daarom aangekondigd de huidige coronamaatregelen te verlengen en in bepaalde opzichten zelfs verder aan te scherpen. Voor de professionele sport betekent dit dat er in ieder geval tot en met zaterdag 18 december geen publiek toegelaten mag worden bij wedstrijden.

Spelen zonder publiek
Dit brengt de Nederlandse clubs binnen de BNXT League in een lastig parket. Uiteraard spelen alle clubs het liefst met volle tribunes, maar het speelschema biedt (bijna) geen ruimte om opnieuw wedstrijden uit te stellen. In februari moet de cross border fase van de competitie van start gaan en in januari staan meerdere rondes van het bekertoernooi op het programma. In het vorige overleg met alle clubs is daarom besloten bij een verlenging van de maatregelen tóch te gaan spelen zonder publiek. Een moeilijk besluit, maar op dit moment wel de enige mogelijkheid.

Seizoenkaarthouders, fans en sponsors betrokken houden
Heroes Den Bosch zou Heroes Den Bosch niet zijn als het er niet álles aan gaat doen om de trouwe seizoenkaarthouders, fans en sponsors betrokken te houden en, weliswaar op afstand, tóch te entertainen. Over onderwerpen als compensatie en het upgraden van de livestream gaat de club in beraad. Meer informatie hierover volgt.

We hopen op eenieders begrip voor de situatie. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben op basis van het bovenstaande, kun je altijd contact met ons opnemen via info@heroesdenbosch.com.

Let goed op jezelf en op elkaar. Blijf gezond!

Laatste nieuwsberichten

Heroes x XPRNCS
07 dec. 2022

XPRNCS.com en Heroes Den Bosch gaan de samenwerking aan

20221206 20221206 Heroes Den Bosch BC Apollo BNXT League371250506
07 dec. 2022

Winst vs. Apollo Amsterdam in beeld

Heroes Vs Apollo
06 dec. 2022

Heroes wint ook negende duel in BNXT League