Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Het is zover: je kunt jouw seizoenkaart(en) verlengen!

Het was een bizar jaar, waarin we je tot ieders teleurstelling niet konden ontvangen in onze Maaspoort om het basketball spektakel van dichtbij mee te maken. We begrijpen dat niets in de buurt komt van de beleving die je ervaart vanaf je eigen stoeltje in de mooiste basketball tempel van het land, maar achter de schermen hebben we er álles aan gedaan om je toch de verbondenheid met ons, met jóuw club, te laten voelen. Daar stond tegenover dat we als club, als team en als spelers individueel altijd jouw onvoorwaardelijke steun en support hebben gevoeld. Dit heeft ons mede naar de achtste finales van de FIBA Europe Cup, een win streak van acht in de Elite A en de finale van de play-offs om het landskampioenschap geleid. We zijn jou en alle andere seizoenkaarthouders daarom enorm dankbaar!

Als dank voor jouw geweldige steun, bieden we je daarom bij verlenging van je seizoenkaart een speciaal pakket aan. Het mooie aan dit pakket is dat we het hebben samengesteld aan de hand van de input die we van jullie, onze seizoenkaarthouders, hebben ontvangen! We zijn het gesprek aangegegaan en hebben aandachtig geluisterd, jullie écht gehoord en natuurlijk volop meegeschreven. Daarom kunnen we nu met trots júllie dankpakket presenteren:

1. Limited edition Heroes hoodie met legends design
Het tópstuk van het pakket: een onwijs gave hoodie met legends design die alleen de absolute topfans van de club, diegenen die hun seizoenkaart verlengen, zullen ontvangen. Deze exclusieve hoodie zal verder niet verkocht en/of vergeven worden. Een uniek item dus! Alle seizoenkaarthouders krijgen de keuze uit een rode, zwarte of blauwe hoodie.

Visual presentatie hoodies


2. Toegang tot alle home games van de BNXT League seizoen 2021-2022
In tegenstelling tot nieuwe seizoenkaarthouders krijgen verlengers met hun seizoenkaart toegang tot de Cross-border play-offs in de Maaspoort. Spektakel gegarandeerd! Uiteraard bekijk je deze wedstrijden vanaf jouw eigen, vertrouwde stoeltje.

3. Jouw naam met die van alle andere seizoenkaarthouders op de zijkant van het officiële wedstrijdtenue
Op de zijkant van het officiële wedstrijdtenue voor seizoen '21-'22 zullen op subtiele, maar stijlvolle wijze de namen van alle seizoenkaart verlengers verwerkt worden. Hoe gaaf!

4. Spectaculaire seizoensopening met spelers en legends van de club
We gaan een fenomenale, heerlijke barbecue organiseren op het plein voor de Maaspoort met gave acts en aanwezigheid van spelers en legends van de club. Dit alles mogelijk gemaakt door onze nieuwe partner INAMOOD. Een middag/avond om niet snel te vergeten!

INAMOOD BBQ


5. Tien vrijkaarten
Wat is leuker dan met je vaste clubje onze spelers naar de overwinning te schreeuwen? Juist, met je vaste clubje én een aantal nieuwe fans genieten van de wedstrijd! Daarom ontvang je bij verlenging van je seizoenkaart een code voor tien vrijkaarten die je kunt inzetten gedurende het reguliere seizoen. Aan jou de keuze of je deze allemaal in één keer inzet of dat je ze verspreidt over meerdere wedstrijden.

Financieel
We begrijpen dat het voor de grotere gezinnen een behoorlijke investering kan zijn om meerdere seizoenkaarten tegelijk aan te schaffen. Daarom bieden we de optie om bij verlenging vanaf vier seizoenkaarten in twee termijnen te betalen. Indien je hier gebruik van wenst te maken, verzoeken we je per mail (info@heroesdenbosch.com) contact met ons op te nemen.

Daarnaast willen we onze trouwe fans ook een stukje zekerheid geven richting het volgende seizoen. Kijkend naar de dalende besmettingscijfers, IC-opnames en de vooruitgang wat betreft vaccinaties kijken we vol goede moed uit naar een seizoen mét publiek in de Maaspoort. Mochten er volgend seizoen tegen alle verwachtingen in tóch opnieuw geen supporters aanwezig kunnen zijn bij onze home games, dan betaalt de club (eventueel naar rato) het geld voor de seizoenkaart(en) van seizoen 2021-2022 terug.

Bestelprocedure

  • Log in bij ons ticketingsysteem via deze link of via onderstaande rode button met het account dat je vorig jaar hebt aangemaakt. Indien je jouw wachtwoord bent vergeten, dan kun je deze opnieuw aanvragen via de button 'wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt dan een e-mail van onze ticketingpartner CM, waarmee je jouw wachtwoord kunt aanpassen en opnieuw kunt inloggen.
  • We hebben jouw seizoenkaart alvast voor je klaargezet op wat bij ons bekend is als 'jouw' stoeltje. Dit vind je terug in het winkelmandje*.

*Mocht je tóch een andere plek wensen, dan kun je contact met ons opnemen via info@heroesdenbosch.com. Vermeld de gewenste tribune, rij en stoelnummer. Indien deze plek nog beschikbaar is, zetten wij het kosteloos voor je om.

Ook voor overige vragen omtrent de verlenging van je seizoenkaart(en), verzoeken we je om contact met ons op te nemen via de mail. Op deze manier kunnen wij op de meest efficiënte wijze alle vragen beantwoorden. We streven ernaar alle vragen binnen 24 uur (op werkdagen) te beantwoorden.

We hopen opnieuw op jouw fantastische steun, maar bovenal hopen we je volgend seizoen weer op je vertrouwde plekje in de Maaspoort te zien!

Tags:

BNXT League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted