Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Het seizoen gaat weer bijna beginnen! Eind september gaat de BNXT League van start én speelt Heroes in de kwalificatieronde van de Basketball Champions League. Om het team zo optimaal mogelijk voor te bereiden is door Technisch Manager Roel van de Graaf en Head Coach Erik Braal een pre-season programma opgesteld.

Pre-season schema
Op 30 augustus speelt Heroes zijn eerste oefenwedstrijd tegen Okapi Aalst in Aalst (België). Een paar dagen later reist de selectie af naar Vechta (Duitsland) voor een internationaal toernooi. Heroes is een van de vier deelnemende teams, de resterende teams zijn: Rasta Vechta (host), Bakken Bears (Denemarken) en Kangoeroes Basket Mechelen (België). Zaterdag 2 september staat Heroes tegenover Bakken Bears in de halve finale en speelt afhankelijk van het resultaat van deze wedstrijd op zondag 3 september de finale of om de derde plek tegen de winnaar/verliezer van de halve finale tussen Rasta Vechta en Kangoeroes Basket Mechelen.

De week erop speelt Heroes wederom een oefentoernooi, ditmaal reist het team af naar Brussel (Bëlgie). Op 9 september neemt Heroes het in de halve finale op tegen Brussels Basketball (host). De andere halve finale wordt gespeeld tussen Okapi Aalst en Filou Oostende (België). Mocht Heroes de halve finale winnen, speelt het op 10 september de finale tegen de winnaar van de andere halve finale. Weet Heroes de halve finale niet te winnen speelt het op 10 september om de derde plaats tegen de verliezer van het duel tussen Aalst en Oostende.

Op woensdag 13 september speelt Heroes zijn eerste thuiswedstrijd van de voorbereiding, HUBO Limburg United komt op bezoek in de Maaspoort. Toegang voor deze wedstrijd is gratis! Er is sprake van vrije inloop, dus er is geen ticketcontrole. Seizoenkaarthouders hebben echter wel het recht op hun eigen stoel plaats te nemen. Wil jij net als hen ook vooraf een plekje bemachtigen? Reserveer dan een stoel door een (gratis) ticket voor de wedstrijd te bestellen via onze ticketshop.

We sluiten de voorbereiding af met een Heroes Den Bosch Fanday op zaterdag 16 september! Tijdens de Fanday is Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball de tegenstander. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de (nieuwe) spelers en coaching staff. Ook voor deze wedstrijd kan je alvast een stoeltje reserven via onze ticketshop.

Het programma is als volgt:

Programma
13.30 uur   Foyer en fan shop open
14.00 uur   Zaal open
14.45 uur   Start teampresentatie (voorafgaand aan wedstrijd)
15.00 uur   Tip-off: Heroes Den Bosch vs. Feyenoord Basketball
17.00 uur    Meet & Greet in de foyer
18.30 uur   Einde Fanday

Pre Season v3

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted