Wedstrijden Heroes Den Bosch opgeschort

12 mrt. 2020

Tot en met 31 maart a.s. spelen Heroes Den Bosch en de Basketball Academy geen wedstrijden. Hierin volgt de club de aangekondigde maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Ook is er nauw contact met NOC*NSF en vanzelfsprekend de collega clubs en de bestuurders van de Dutch Basketball League.

Met iedereen die reeds een ticket gekocht heeft voor de thuiswedstrijd van 26 maart versus Apollo Amsterdam wordt contact opgenomen. Uiteraard komt er voor iedereen een passende oplossing.

Ondanks de onzekerheid van de huidige situatie heerst er een positieve sfeer in de spelersgroep. Vanochtend en vanavond heeft de clubleiding met spelers en staf gesproken en hen duidelijk gemaakt dat de club bereid is mee te denken en keuzes te allen tijde zal respecteren. Zo is er ook goed contact geweest met Henry Caruso, die ervoor gekozen heeft om naar zijn familie in de Verenigde Staten af te reizen. Henry heeft aangegeven weer paraat te staan wanneer het seizoen hervat wordt. De overige Amerikaanse spelers bepalen 'as we speak' welke keuzes zij gaan maken omtrent het al dan niet terugkeren naar hun thuisland.

Eerder vandaag lichtte clubeigenaar Bob van Oosterhout de situatie in onderstaande video als volgt toe:


Blijf de officiële clubkanalen volgen voor verdere informatie.

Laatste nieuwsberichten

20200920 20200920 Robert Verboon 2516
21 sep. 2020

Mooiste foto's home game vs. Leuven Bears

Henk Pieterse
21 sep. 2020

Pest Mij Maar! – Sport als middel in de strijd tegen pesten

Biruta
18 sep. 2020

Heroes Den Bosch handelt snel en tekent Gilvydas Biruta