Wedstrijden Heroes Den Bosch opgeschort

12 mrt. 2020

Tot en met 31 maart a.s. spelen Heroes Den Bosch en de Basketball Academy geen wedstrijden. Hierin volgt de club de aangekondigde maatregelen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op. Ook is er nauw contact met NOC*NSF en vanzelfsprekend de collega clubs en de bestuurders van de Dutch Basketball League.

Met iedereen die reeds een ticket gekocht heeft voor de thuiswedstrijd van 26 maart versus Apollo Amsterdam wordt contact opgenomen. Uiteraard komt er voor iedereen een passende oplossing.

Ondanks de onzekerheid van de huidige situatie heerst er een positieve sfeer in de spelersgroep. Vanochtend en vanavond heeft de clubleiding met spelers en staf gesproken en hen duidelijk gemaakt dat de club bereid is mee te denken en keuzes te allen tijde zal respecteren. Zo is er ook goed contact geweest met Henry Caruso, die ervoor gekozen heeft om naar zijn familie in de Verenigde Staten af te reizen. Henry heeft aangegeven weer paraat te staan wanneer het seizoen hervat wordt. De overige Amerikaanse spelers bepalen 'as we speak' welke keuzes zij gaan maken omtrent het al dan niet terugkeren naar hun thuisland.

Eerder vandaag lichtte clubeigenaar Bob van Oosterhout de situatie in onderstaande video als volgt toe:


Blijf de officiële clubkanalen volgen voor verdere informatie.

Laatste nieuwsberichten

Overview Maaspoort
22 mrt. 2020

Volgende stap richting BeNeLeague

Foto persbericht corona
20 mrt. 2020

DBL beëindigt seizoen 2019 - 2020

20190821 20190821 Robert Verboon 2646
14 mrt. 2020

Update maatregelen coronavirus DBL