Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Financieel detacheringsbedrijf wordt partner van de club

Heroes Den Bosch en Welten gaan per direct samen een mooie uitdaging aan. Welten is een Brabants bedrijf dat actief is binnen de gehele financiële sector en door het hele land professionals detacheert bij banken, verzekeraars en andere financieel dienstverleners. Sinds dit jaar zit het hoofdkantoor van Welten in Den Bosch, op steenworp afstand van Heroes’ Maaspoort.

Gerard Pruijsen, Business Manager Business IT bij Welten, over de nieuwe samenwerking: “Welten is een opleidings- en ontwikkelbedrijf, dat een wezenlijke bijdrage wil leveren aan de maatschappij. Daarom zijn we ontzettend blij dat we samen met Heroes Den Bosch kunnen gaan bouwen aan een absolute topsportmentaliteit binnen Welten. Net zoals Heroes zijn wij continu op zoek naar talenten en ervaren professionals om samen mee te scoren. We kijken waar hun groeimogelijkheden liggen en zorgen voor de juiste opleidingen via ons eigen opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans. We werken met people managers die onze financiële talenten coachen en begeleiden. Wanneer zij de topsportmentaliteit, zoals we die van Heroes kennen, op de juiste manier kunnen overbrengen op onze talenten, dan staat niets ons in de weg om nóg beter te presteren. Samen met Heroes Den Bosch gaat dit zeker lukken. Daarnaast staat vitaliteit bij onze medewerkers hoog in het vaandel. De samenwerking met een topsportorganisatie sluit daar perfect bij aan. Een avondje basketball kijken in de Maaspoort staat dan ook zeker op de agenda! Zodra het weer kan en mag natuurlijk.”

“Ik ben ontzettend trots dat we, juíst in deze tijd, een meerjarige samenwerking aangaan met een gerenommeerde organisatie als Welten,” vertelt clubeigenaar Bob van Oosterhout. “Heroes Den Bosch draagt concreet bij aan de topsportmentaliteit binnen Welten om zo zakelijke prestaties op het hoogste niveau te faciliteren. Ik twijfel er niet over dat deze samenwerking prachtige resultaten oplevert waar beide partijen van profiteren.”

Welten en Heroes Den Bosch kijken uit naar een fijne samenwerking!

Tags:

Business

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted