Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Een topavond voor Heroes Den Bosch! De ploeg van head coach Jean-Marc Jaumin, die de afgelopen weken al won van Landstede Hammers Zwolle, ZZ Leiden en Den Helder Suns, versloeg vanavond Donar in MartiniPlaza: 71-78. Vier overwinningen in de Elite A op rij dus voor Heroes Den Bosch, dat bovendien de tweede plaats verovert.

Beide ploegen begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en gaven niet veel weg. Gedurende de eerste helft was er nauwelijks verschil tussen de Noordelingen en Zuidelingen, die, op de langdurig geblesseerde Morgan Stilma aan Heroes zijde na, met een volledig fitte selectie aan de tip-off verschenen. De thee stond klaar bij een nipte 36-38 voorsprong voor Heroes.

In het derde kwart maakte Den Bosch het verschil. De driepunters gingen lopen en er werd sterk verdedigd. Aan de hand van Boy van Vliet liep de marge op tot 13 punten, waarna Donar weer wat terug deed om er toch een spannend laatste kwart van te maken. Écht billenknijpen werd het echter niet, mede door een snelle score van JaCori Payne in Q4 en een aantal sterke acties en belangrijke punten van Demario Mayfield.

Paasmaandag speelt Heroes in Maaspoort Den Bosch vs. Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, de ploeg waarop het ongetwijfeld het een en ander goed wil maken. Tip-off: 16:00u.

Tags:

Dutch Basketball League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted