Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Terwijl het team onder leiding van head coach Erik Braal zich in Perm opmaakt voor de derde wedstrijd in de poulefase van de FIBA Europe Cup (vanmiddag om 16:30u Nederlandse tijd: BC Parma vs. Heroes Den Bosch; te bekijken via het YouTube-kanaal van FIBA), wordt vanuit de Maaspoort in Den Bosch alweer voorzichtig vooruitgekeken naar de volgende BNXT League home game. Zondagmiddag om 16:00u neemt Heroes, inmiddels reeds acht (!) competitiewedstrijden op rij ongeslagen, het op tegen Aris Leeuwarden. En dat is niet alles: het is Halloween & Family Day!

Halloween & Family Day
Er is zondag vanalles te doen voor kinderen in de Maaspoort. Zij kunnen hun benen onder hun lichaam vandaan springen op het springkussen, een spinnenweb op hun gezicht laten schminken, hun creativiteit de vrije loop laten op een Halloween kleurplaat en/of meedoen aan de dance clinic van de Emma Dancers. Hoe leuk is dat!

De deuren gaan open om 14:30u en dan gaat ook direct de clinic van de Emma Dancers van start. Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar via onze ticketshop.

Betalen met munten in de Foyer
Vanaf aanstaande zondag werkt Maaspoort Den Bosch met munten voor de horeca, zodat alle fans sneller kunnen genieten van hun versnaperingen voor, tijdens en na de wedstrijd. De munten zijn verkrijgbaar aan de balie direct bij binnenkomst. Om mogelijke drukte bij de muntenbalie te voorkomen, is vrijdagmiddag (29 oktober) van 16:00u tot 18:00u een extra moment ingepland om alvast munten te kopen. Ook vrijdag kan dit bij de balie direct na binnenkomst.

Hopelijk tot zondag in de Maaspoort!

Tags:

BNXT League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted