Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Elijah Clarance (1.93m) sluit zich op huurbasis aan bij New Heroes Basketball. De 21-jarige combo guard blonk met het Zweedse U20 team uit door tijdens het FIBA ​​Europe Under-20 Championship 2018 met gemiddeld 22,4 punten per wedstrijd topscorer te worden. De linkshandige Elijah speelde college basketball voor Illinois State en staat onder contract bij de Duitse Bundesliga-club Fraport Skyliners. Daarnaast maakt hij momenteel deel uit van de Zweedse nationale selectie.

Technisch manager Roel van de Graaf is erg te spreken over zowel de speler als de samenwerking met Fraport Skyliners: “Ten eerste halen we met Elijah een speler binnen waar de fans van gaan genieten. Hij is atletisch, heeft scorend vermogen en veel potentie om door te groeien. Ten tweede laten we zien dat Den Bosch een plek is waar spelers zich onder prima omstandigheden kunnen door-ontwikkelen. In eerste instantie Nederlands talent, maar zeker ook spelers van over de grens. Dit past bovendien bij de koers die we de komende jaren meer en meer willen gaan volgen.”

‘’Ik pak deze kans met beide handen aan’’, vertelt Clarance. Hij vervolgt: ‘’Het is een geweldig vooruitzicht om als speler meer verantwoordelijkheid te krijgen bij een club als New Heroes. Ikzelf en Fraport Skyliners zijn van mening dat dit de perfecte plek is om de volgende stap te zetten in mijn carrière.’’

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted