Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Support Heroes Kies je pakket

Fans bekijken een wedstrijd van Heroes in de Maaspoort

Wat is er weer veel gebeurd! De Toto Basketball Cup is terug in Den Bosch, we gingen met 800 Heroes-fans naar Almere, we zagen prachtige Europese potten tegen o.a. de nummer één van Duitsland, de overwinning door een alley-oop van Jito Kok tegen Antwerpen, de halve finale bekerzege tegen ZZ Leiden na verlenging en de play-off krakers tegen Donar en Leiden. Maar ook prachtige zakelijke events als de Heroes Business Summit en tenslotte, hoe raar het ook klinkt, de uitvaart van Rinus de Jong, die we met veel respect en waardigheid in de Maaspoort hebben mogen organiseren.

En in diezelfde Maaspoort wordt het steeds drukker. En sfeervoller, door de nieuwe trommelaars, de HipHop Heroes, de betere balans tussen geluid/muziek en publiek en natuurlijk de nieuwe verlichting. Maar we zijn nog lang niet tevreden en willen ook volgend seizoen nieuwe stappen zetten. Én hopelijk (wederom) met jou erbij!

Naast de ‘normale’ seizoenkaarten bieden we vanaf komend seizoen ook een 6-Pack en een 12-Pack aan: respectievelijk 6 en 12 games naar keuze, met een flinke korting! Dit voor basketball- en Heroes fans, die graag in de Maaspoort zijn, maar die een vol seizoen agendatechnisch niet redden. Want vol gaat het worden. Voor het eerst zal de BNXT League vanaf dag 1 een volledig geïntegreerde competitie zijn met de Belgische clubs, wat concreet betekent dat we minimaal 5 extra thuiswedstrijden gaan hebben!

v.a.175,-

SEASON PACK

Het gehele seizoen vanaf je persoonlijke stoel

Geldig voor alle thuiswedstrijden van de BNXT League (incl. playoffs) en Basketball Cup (excl. finale)

Junior (t/m 17 jaar)

175,-

7,- per ticket*

Volwassenen (18+)

275,-

11,- per ticket*

* Uitgaande van 25 wedstrijden

Bestellen

v.a.90,-

NEW

12-PACK

Bezoek 12 wedstrijden naar keuze

Te gebruiken voor alle thuiswedstrijden tijdens de Regular Season van de BNXT League en Basketball Cup (excl. finale)

Junior (t/m 17 jaar)

90,-

7,50 per ticket

Volwassenen (18+)

150,-

12,50 per ticket

Bestellen

v.a.55,-

NEW

6-PACK

Bezoek 6 wedstrijden naar keuze

Te gebruiken voor alle thuiswedstrijden tijdens de Regular Season van de BNXT League en Basketball Cup (excl. finale)

Junior (t/m 17 jaar)

55,-

9,17 per ticket

Volwassenen (18+)

90,-

15,- per ticket

Bestellen

Seizoen 2024-2025

help ons deze club nóg mooier,

en beter te maken

Help ons deze club nóg mooier, en beter te maken. Help ons de legacy van Rinus de Jong nóg sterker te maken. Het helpt Heroes Den Bosch wanneer we je weer mogen verwelkomen als seizoenkaarthouder of dat je, in de wetenschap dat je toch van plan bent regelmatig te komen genieten van topbasketball & entertainment in de Maaspoort, een 6- of 12-pack koopt.

Dank voor je steun het afgelopen seizoen; dat waarderen we enorm en datzelfde geldt voor een verlening van of aanschaf van een nieuw Pack.

LET'S GO RED!

Heroes Business Summit - Kobe's Ten poster