Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Vanmorgen vanaf 11:30 uur werd in het Patrick Baumann House of Basketball, het hoofdkwartier van FIBA gelegen in het Zwitserse Mies, geloot voor de kwalificatieronde en de eerste poulefase van de Basketball Champions League (BCL). Namens Heroes Den Bosch was General Manager Stefan Wessels aanwezig bij de loting en de verschillende BCL workshops die gisteren en vandaag georganiseerd werden voor de bestuurders van de deelnemende clubs. In een eerder nieuwbericht hebben we de loting procedure en het verloop van de kwalificatieronde reeds toegelicht.

Qualification Rounds
Heroes Den Bosch gaat uitkomen in Qualification Round II, dat evenals de andere twee kwalificatietoernooien gehouden zal worden in de periode van 25 september tot en met 1 oktober. In de kwartfinale speelt Heroes tegen BG Göttingen uit Duitsland. Een mogelijke halve finale wordt gespeeld tegen de winnaar van de kwartfinale tussen Happy Casa Brindisi (ITA) en CSM CSU Oradea (ROM). Wanneer Heroes ook deze ronde doorkomt, speelt het tegen Cholet Basket (FRA), Telenet Giants Antwerp (BEL), Pallacanestro Varese (ITA) of FMP Soccerbet (SER) in de finale. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de eerste poulefase van de Basketball Champions League.

Zi3 D1 Itew Eyf9 LW6 X5o K g


De drie toernooien gaan gespeeld worden in Antalya (TUR). 14 juli wordt het definitieve speelschema bekend gemaakt en weet Heroes wanneer het in actie gaat komen, hierover dus later meer.

Regular Season
Wanneer Heroes zich weet te plaatsen voor de eerste poulefase van het hoofdtoernooi, komt het terecht in Groep C bij Lenovo Tenerife (SPA), Darüşşafaka Lassa (TUR) en VEF Riga (LET). De nummers één van de groepen plaatsen zich direct voor de tweede poulefase, terwijl de nummers twee en drie Play-in series zullen spelen om zich voor deze Round of 16 te plaatsen.

2b6k8g Wyik6n T Nom AVK0 ZQ

Tags:

Basketball Champions League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted