Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Freddy Werst versterkt management Heroes Den Bosch

De Bossche basketballclub heeft het management team versterkt met Freddy Werst (51), die zich per direct aansluit bij de leiding van de club. Werst heeft een langjarige band met de club als supporter, sponsor, leverancier en momenteel als teammanager. Zijn voornaamste focus zal liggen op het (uit)bouwen en invullen van de vrijwilligersstructuur rondom de club, het vormgeven van het evenementenbeleid, het coachen van de nieuwe event-medewerkers en het ondersteunen bij de uitwerking van de groeiambities van de club op basis van het inmiddels ontwikkelde visie-document (Flightplan).

Freddy Werst is blij én trots op deze stap: "Vooropgesteld: ik ben mijn werkgever Libéma enorm dankbaar dat mij de ruimte wordt geboden deze uitdaging naast mijn bestaande job aan te gaan. Deze club zit me al sinds mensenheugenis in het hart, ik ben geprikkeld door de groei en ambities van de afgelopen jaren en er bovendien oprecht van overtuigd dat mijn kennis/ervaring een belangrijke bijdrage kunnen gaan leveren aan dat proces. Ik heb er zin in van de Maaspoort nóg meer mijn werkplek te maken!"

President Bob van Oosterhout is evenzeer verheugd over deze ‘transfer’. "Als ondernemer heb ik geleerd hoe cruciaal het is te blijven bouwen aan de ‘werf onder het schip’. Freddy kent de club, past bij ons, heeft relevante ervaring die van grote toegevoegde waarde is en zal bovendien ook als mens extra energie geven aan de groep mensen die op dagelijkse basis de club runt. Kortom: wat mij betreft een schot in de roos, op een moment dat voor Heroes Den Bosch enorm welkom is. Na een paar roerige maanden zijn we met Johan Roijakkers (General Manager), Vincent Nguyen (Commercieel Manager) en de komst van Freddy steeds meer klaar om gas te geven!"

Tags:

Organisatie / Merk

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted