Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Heroes Den bosch en Erik Braal bouwen de komende 3 seizoenen verder!

De samenwerking tussen Heroes Den Bosch en coach Erik Braal wordt met 3 jaar verlengd, zo maakt de landskampioen basketball vandaag trots bekend. Erik Braal kwam in 2021 naar de Maaspoort, haalde de landstitel terug naar Den Bosch en won vervolgens ook de Supercup. De samenwerking wordt van beide kanten als constructief, passend en zeer prettig ervaren getuige ook de verlenging.

President Bob van Oosterhout is erg blij met dit nieuwe contract: “Heroes Den Bosch is niet van de dagkoersen. Wij kijken vooruit, bouwen aan professionele stabiele organisatie, die op termijn in alle facetten Champions League-waardig moet zijn. Dat betekent dat een solide basis met de allerbeste mensen op hun vakgebied van cruciaal belang is. Met Erik in de coach-rol zijn wij daar alleszins in geslaagd! Erik past bij ons en Heroes Den Bosch past bij Erik.”

Technisch manager Roel van de Graaf voegt daaraan toe: ”De visie op intelligent, dominant teambasketball en manier van werken van Erik past goed bij de doelstellingen die we als organisatie hebben. Sportief zitten we op een lijn en zijn we hongerig naar meer en beter. Daarnaast brengt de ervaring van Erik ons als organisatie ook verder.”

Erik Braal is ook van zijn kant enorm verheugd met de verlenging: “Ik voel veel waardering bij dit nieuwe contract. Het straalt vertrouwen uit. Bovendien spreken de groeiambities van de club me aan, is het plafond nog lang niet bereikt en denk ik hieraan een serieuze bijdrage te kunnen leveren. Met een hecht begeleidingsteam werken we vol passie aan het beter maken van de spelersgroep en de technische organisatie. Ik kijk ernaar uit dit de komende jaren met veel energie te blijven doen!”

Tags:

Team Organisatie / Merk BNXT League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted