Tickets / Seizoenkaarten Webshop

HEROES IS HIRING!

Wat? Jazeker! We zoeken mensen die ons interne team kunnen versterken. We zoeken Heroes die onze kwaliteit verdedigen en bewaken. Gratis bij onze thuiswedstrijden, als eerste op de hoogte van spelersnieuws en ontwikkelingen, nieuwe vrienden en onderdeel zijn van een 'winning team'.

We gooien maar meteen een paar dingen in de strijd die je van ons krijgt.

Wie zijn wij?

Als je het vraagt aan je nieuwe collega's, zeggen ze "Wij zijn Heroes Den Bosch". Wij zijn 17-voudig Nederlands kampioen en daar zijn we trots op. Een prestatie die we uiteraard danken aan ons team, al zijn het natuurlijk ook onze collega's en vrijwilligers die het team van Erik Braal in staat stelt wedstrijden te winnen. Winnen zit in ons dna en we doen dat inmiddels op alle onderdelen. Of je het nou hebt over de looks van onze Maaspoort, de mate waarin we onze fans inspireren of hoe succesvol onze Business Club leden zijn; wij willen winnen!

Wil je ons helpen?

Vanwege de groei van onze mooie club zijn we op zoek naar nieuwe Heroes. Vrijwilligers. Mensen die onderdeel van de grootste vriendengroep van Den Bosch en omstreken willen zijn. De volgende functies hebben we op dit moment beschikbaar voor je:

- Gastheer/ gastvrouw Business Club
- Gameday Hero (opbouw op wedstrijddagen)
- Kassa Hero (tickets)
- Schrijvers voor het Heroes Magazine
- Administratieve Hero
- Entertainment designer (breng jij de show naar het volgende niveau?)
- Creative Hero (ondersteuning bij het maken van visuals/content op wedstrijddagen)
- Ticketing Hero (beheer ticketsysteem, vragen beantwoorden etc)

Eigenlijk klinken die functienamen veel te officieel. Want onze vrijwilligers doen wat ze leuk vinden en daar zoeken we áltijd een plek voor! Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het denkende doeners zijn. Gas geven als het druk is én met elkaar ervoor zorgen dat elke fan, sponsor en speler onder de indruk blijft van hoe wij ze op de eerste plaats zetten.

Hoeveel tijd het je kost?

Dat mag je ons vertellen. Hoeveel tijd heb je? Wat vind je leuk om te doen? Waar ben je goed in? Of.... Wat zou je willen leren waardoor je zelfs in je werk (ja echt!) stappen vooruit kunt maken in de toekomst.

Wat krijg je ervoor terug?

Hopelijk een landstitel! Want onze vrijwilligers dragen écht bij aan het succes van onze club. Maar wat denk je hiervan?

  • Je bent bij onze thuiswedstrijden;
  • Je maakt onderdeel uit van een leuk, gezellig en basketball-minded team;
  • Exclusieve events. Wat dacht je van bowlen met het team? Een viewing party?
  • Drinks tijdens de thuiswedstrijden. En altijd iets lekkers natuurlijk!
  • Als eerste hoor je exclusieve nieuwtjes. Nieuwe spelers? Delen we met jou natuurlijk!
  • And more….

Ben je nu net zo enthousiast als wij?

Mooi! Hoeveel tijd heb je? Wat wil je doen? Of: waar ben je goed in? Zet het op de mail naar info@heroesdenbosch.com en richt je mail aan Mandy en Claudia. Je kunt Mandy of Claudia ook vinden tijdens onze wedstrijden en ze beantwoorden dan graag jouw vragen.

Tags:

Organisatie / Merk

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted