Tickets / Seizoenkaarten Webshop

De Maaspoort gaat weer bruisen! De eerste pre-season wedstrijden komen er in rap tempo aan en éindelijk mogen we onze seizoenkaarthouders, businessclubleden, Heroes fans en overige basketballliefhebbers weer verwelkomen in de mooiste basketballarena van het land. We hebben er onwijs veel zin!

Pre-season schema
Onderstaand nog eens het pre-season schema (ook bij programma), waarin afgelopen week nog enkele aanvangstijden zijn gewijzigd. Kijk hier dus nog even goed naar! Tussen twee uitwedstrijden in speelt Heroes Den Bosch een drietal pre-season games in eigen huis. Aris Leeuwarden, Kangoeroes Basket Mechelen en MLP Academics Heidelberg zijn de tegenstanders. De Maaspoort mag weer voor 2/3 gevuld worden en dus zijn de liefhebbers van het Bossche basketball weer van harte welkom! Tickets voor deze oefenwedstrijden zijn gratis, maar omdat het een 'testen voor toegang'-event betreft, is het wel noodzakelijk dat alle bezoekers een toegangsbewijs hebben. Tickets kunnen vanaf zaterdag 17:00u besteld worden via de ticketshop.

Let op: De tribunes kunnen tot 2/3 van de normale capaciteit gevuld worden, dus wees er snel bij om jouw favoriete plekje te bemachtigen!

Pre season 2021 TW Part 2 1

Coronatoegangsbewijs
Je hebt voor je bezoek aan de Maaspoort (zowel op 8, 12 als 14 september) een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
  2. Upload één van de volgende drie bewijzen in de CoronaCheck-app: testbewijs (maak een afspraak via www.testenvoortoegang.org), vaccinatiebewijs of herstelbewijs.
  3. Neem je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de Maaspoort. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Mocht je vragen hebben omtrent het bovenstaande, neem dan contact met ons op via info@heroesdenbosch.com. We helpen je graag.

Tot snel in de Maaspoort!

Tags:

Pre-Season

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted