Tickets / Season passes Webshop

Heroes Den Bosch heeft vanmiddag ook zijn tweede wedstrijd van dit BNXT League seizoen winnend afgesloten. In Amsterdam was de ploeg van head coach Erik Braal veel te sterk voor Apollo. Meteen vanaf de start speelde Heroes dominant. De scores vielen gemakkelijk en de thuisploeg had grote moeite met de sterke Bossche verdediging. Bij rust was het verschil al 36 punten in het voordeel van Heroes, 28-64, maar dat was voor de Bosschenaren nog geen reden het rustiger aan te gaan doen. In de tweede helft ging men vrolijk verder met scoren en de marge liep steeds verder op. Uiteindelijk resulteerde dit in een 50-112 einstand.

Woensdag staat voor Heroes alweer de volgende wedstrijd op het programma. In het kader van de FIBA Europe Cup speelt de ploeg dan in Zwitserland tegen Fribourg Olympic Basket.