Tickets / Season passes Webshop

Heroes Den Bosch heeft vanavond in Den Helder de stijgende lijn van de afgelopen weken doorgezet. Waar eerder dit jaar in het reguliere seizoen de Suns nog verrasten, werd vanavond een royale overwinning geboekt: 87-105.

Meteen in het begin van de wedstrijd sloeg Heroes een gaatje en dit werd knap vastgehouden in het vervolg van de eerste helft. Met name inside wist de ploeg van head coach Jean-Marc Jaumin zich steeds goed vrij te spelen. In het begin van het derde kwart kwam Den Helder Suns even dichterbij en pakte het zelfs even de voorsprong, maar Heroes herstelde zich krachtig en nam de voorsprong weer over. Deze werd in het vervolg van het derde en hierna het vierde kwart verder uitgebouwd, waarna Heroes de wedstrijd vrij eenvoudig kon uitspelen.

Zaterdag wacht de volgende kraker in de Elite A. In Groningen staat alweer de vierde ontmoeting van het seizoen met Donar op het programma. Tip-off: 19:30u.