Tickets Season passes Webshop

Heroes Den Bosch moest vanavond haar meerdere erkennen in Feyenoord Basketball, dat in de Maaspoort de overwinning pakte met 81-92. Heroes blijft daardoor nog altijd op 0 winst steken in eigen huis.

Het duel begint moeizaam voor de thuisploeg. Feyenoord opent sterk en neemt al snel een voorsprong van 15-21 na het eerste kwart. Heroes probeert in het tweede kwart de achterstand te verkleinen, maar Feyenoord blijft scherp en gaat met een 34-43 voorsprong de rust in.

Na de pauze komt er meer energie in het spel van Heroes. Het derde kwart verloopt gelijk op (27-27), waardoor een comeback lijkt te lonken. Ondanks sterke aanvallen van de Bosschenaren lukt het niet om de achterstand volledig weg te werken, vooral omdat Feyenoord koelbloedig blijft in de beslissende momenten.

In het laatste kwart zet Heroes nog een keer aan, maar Feyenoord houdt het hoofd koel en speelt de wedstrijd gecontroleerd uit. Ondanks het harde werken van de thuisploeg, trekt Feyenoord aan het langste eind en wint met 81-92.