Tickets / Season passes Webshop

Vacature Sportfysiotherapeut (m/v, 24-38 uur)

Wij zijn op zoek naar een sportfysiotherapeut die floreert in een zowel dynamische als duale omgeving. Naast jouw praktijkuren bij Fysiom ben je verantwoordelijk voor de spelers van het professionele basketbalteam Heroes Den Bosch. Ben jij de perfecte match?

Heroes Den Bosch is een topteam in het Nederlandse mannenbasketbal, en is met maar liefst 17 kampioenschappen recordhouder van Nederland. We spelen in de BNXT League, een competitie tussen Nederlandse en Belgische professionele basketbalclubs. Als club hebben we hoge ambities, de lat wordt steeds hoger gelegd. Binnen de Nederlandse sport willen we voorloper zijn op alle fronten, waaronder de fysieke begeleiding van spelers.

Fysiom is een fysiotherapiepraktijk met meerdere specialisaties. Wij zijn partner van het Sport Medisch Centrum Jeroen Bosch Ziekenhuis (SMCJBZ). Binnen het SMCJBZ geven wij invulling aan fysiotherapeutische begeleiding gericht op het topsportsegment. Graag zouden wij ons super gemotiveerde en kwaliteit als kernwaarde omarmende team uitbreiden met een sportfysiotherapeut die binnen dit hechte team mede invulling gaat geven aan onze “Beter door Bewegen” filosofie.

Als fysiotherapeut van Heroes Den Bosch ben je onderdeel van de coaching-staf, bij fysieke klachten van de spelers ben je het eerste aanspreekpunt, ook tijdens uit- en thuiswedstrijden. Op dagelijkse basis heb jij het meeste contact met de spelers en staf. In samenwerking met de Strength & Conditioning coach help je de spelers om de beste prestaties neer te zetten. Je hebt een verbindende rol richting clubarts, verzorger, diëtist en andere medisch specialisten. Verder behandel jij als onderdeel van het Team Sportfysiotherapie van Fysiom de fysieke klachten van diverse sporters uit (de omgeving van) Den Bosch.


Wie zoeken wij?

  • Iemand die van verandering houdt, in een topsportomgeving een belangrijke bijdrage kan leveren aan het welzijn van spelers en het leuk vindt om zelfstandig te werken.
  • Iemand die zich in zowel de Nederlandse taal als Engelse taal goed uit kan drukken. Ongeveer de helft van de spelersselectie van Heroes komt niet uit Nederland, daarom is de voertaal Engels.
  • Iemand die in de avonden, weekenden en vakanties beschikbaar is in verband met wedstrijden.
  • Iemand die (per direct) beschikbaar is. Het seizoen is al gestart.

Wat heb jij te bieden?

  • Je hebt een afgeronde studie algemeen fysiotherapeut, en bent inmiddels sportfysiotherapeut of hard op weg om dat te worden.


Bij voorkeur heb je een topsport/basketbalachtergrond en ervaring bij teamsporten als fysiotherapeut, speler of begeleider. Je kent de dynamiek van- en in de kleedkamer. Je bent nieuwsgierig op je vakgebied en net daarbuiten en deelt die informatie binnen de organisatie, past het toe en helpt de organisatie rondom het team om verder te bouwen en te innoveren.

Wat bieden wij jou?

  • Een bruisende topsportomgeving in het hart van Brabant.
  • Een leuk begeleidingsteam en een gretige selectie basketballers.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden binnen een ambitieuze fysiotherapiepraktijk.


Ben je enthousiast geworden van deze mooie vacature? Stuur je CV en motivatie naar jan.bello@fysiom.nl

Tags:

Organisatie

Keep me Posted!

Want to stay informed of our latest news? Then sign up for our newsletter!

Le tre 1