Tickets / Seizoenkaarten Webshop

Loting vindt plaats op woensdag 26 juni

Heroes Den Bosch neemt ook aankomend seizoen deel aan de kwalificatieronde van de Basketball Champions League.

De kwalificatieronde start mid-september met 24 teams. De overige 28 teams zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. Van de 24 teams die deelnemen aan de kwalificatieronde plaatsen uiteindelijk vier teams zich voor de eerste poulefase, waarmee het totaal uitkomt op 32 teams in het reguliere seizoen.

Het is nog niet bekend hoe de kwalificatieronde er precies gaat uitzien. Dit wordt waarschijnlijk bekend rond woensdag 26 juni, wanneer de loting voor de kwalificatieronde en de eerste ronde van het hoofdtoernooi plaatsvindt. Deze is vanaf 11:00 uur live te volgen via het officiƫle BCL YouTube kanaal

SK Fdj A j EU Su Z Yo CD Oz M IgRegular Season


Het reguliere seizoen gaat van start op dinsdag 1 oktober met acht groepen van vier teams. Groepswinnaars stromen direct door naar de Round of 16. De nummers 2 en 3 van iedere poule spelen play-in wedstrijden in januari 2025 om zich ook te plaatsen voor deze volgende ronde. De acht beste teams in de Round of 16 plaatsen zich voor de kwartfinales in april. De Basketball Champions League eindigt met een Final Four toernooi in mei.

G G6cg FZ Ruk2fi e ZZ1xdl A

Tags:

Basketball Champions League

Keep me Posted!

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Keep Me Posted